Privacyverklaring van de COV Noord-West Veluwe

Uw privacy is voor de Christelijke Oratorium Vereniging Noord-West Veluwe van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de wetgeving in het kader van de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken.

Onze contactgegevens zijn te vinden op de website www.cov-nwveluwe.nl

In deze Privacyverklaring duiden wij onszelf aan met “ons”, “wij”, “we”, “onze” of “COV-NWVeluwe”.

Website

Als wij het hebben over de website dan wordt daarmee de bovengenoemde website bedoeld.

Opslaan van gegevens uit het contactformulier en “Vrienden van de COV”

De gegevens van het contactformulier dat u invult op deze website en de gegevens die u invult op het formulier van “Vriend van de COV” worden alleen gebruikt door ons voor het doel waarvoor u het formulier invult, zoals een verzoek om informatie, het maken van een afspraak of de registratie als vriend van de COV. De informatie wordt niet gedeeld met derde partijen. Alleen de gegevens die u zelf invult worden opgeslagen. De informatie op het contactformulier wordt rechtstreeks als email verstuurd naar onze secretaris. Het opgaveformulier als Vriend van de COV verstuurd u zelf via email of de post.

Er wordt geen andere informatie verzameld.

De opslag van de gegevens uit het contactformulier vindt alleen plaats als email en als backup in deze website. Beide systemen zijn beveiligd en voldoen aan de privacywetgeving. Onze leverancier van deze website volgt ook de regels van de AVG.

De gegevens worden maximaal 2 jaar bewaard en daarna verwijderd.

De gegevens die u ons verstrekt bij uw opgave als “Vriend van de COV” worden opgeslagen voor zolang u Vriend van de COV blijft. Als u zich afmeldt, worden uw gegevens na uiterlijk 2 jaar verwijderd.

Binnen de genoemde termijnen van twee jaar kunt ook zelf verzoeken om uw gegevens te laten verwijderen of wijzigen; een dergelijk verzoek wordt altijd gehonoreerd.

Cookies

Op onze website wordt alleen een Analytics cookie gebruikt.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, zoals hieronder beschreven in de officiële verklaring die Google Analytics gebruikers op hun website moeten plaatsen. Dit programma levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij deze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Er wordt geen gebruik gemaakt van ‘behavioral targeting’ waarmee u op basis van uw klikgedrag speciale inhoud krijgt te zien; uw surfgedrag blijft volledig anoniem. Gegevens uit contactformulieren worden nooit in Analytics verwerkt of opgeslagen.

Google Analytics maakt gebruik van een cookie, dat is een klein bestandje dat op uw computer wordt opgeslagen. Wij hebben Google Analytics conform de privacywetgeving ingericht, zodat er geen toestemming vooraf van de gebruiker nodig is.

IP adressen worden gemaskeerd en gegevens niet gedeeld

Het cookie van Google Analytics is een ‘first party cookie’, dat wil zeggen dat het cookie officieel eigendom is van COV-NWVeluwe en niet van Google. Dit cookie wordt niet gebruikt voor advertenties of andere commerciële doeleinden. Onze website leverancier heeft een verwerkersovereenkomst met Google. Daarnaast is Google Analytics zo ingesteld dat IP-adressen anoniem zijn gemaakt, zodat gegevens nooit naar u of uw IP adres te herleiden zijn. Verder wordt vanuit het Analytics account geen informatie gedeeld met Google of andere partijen. Daarmee is het Analytics cookie een niet-privacy gevoelig first-party cookie dat nodig is om de kwaliteit en veiligheid van deze website te kunnen waarborgen. Het Analytics cookie blijft 6 maanden geldig.

Opt-out

Als u het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kunt u hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Met deze plugin telt uw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Google Analytics – verklaring van Google

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde anonieme informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website wordt gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website (COV-NWVeluwe) en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Klacht

Indien u meent dat uw privacy wordt geschonden heeft u het recht om daar een klacht over in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Datalekken

Indien een inbreuk in verband met persoonsgegevens heeft plaatsgevonden melden we dat zonder onredelijke vertraging aan de Autoriteit Persoonsgegevens, tenzij het niet waarschijnlijk is dat de inbreuk in verband met persoonsgegevens een risico inhoudt voor de rechten en vrijheden van natuurlijke personen.

Wanneer de inbreuk in verband met persoonsgegevens waarschijnlijk een hoog risico inhoud voor de rechten en vrijheden van natuurlijke personen delen wij de betrokkene de inbreuk in verband met persoonsgegevens onverwijld mee.

Versie van deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 juni 2018.