FÊTE DE LA MUSIQUE ERMELO »

Op zaterdag 18 juni zingen wij mee op het Fête de la Musique in Ermelo. Locatie: Nieuwe Kerk, adres: Horsterweg 40 Ermelo Wij zingen van 12.00 en 13.00 uur enkele delen uit ons repertoire:

Lees verder »

Messe Solennelle van G.A. Rossini »

Op zaterdagavond 2 april 2022 hebben we onze halfjaarlijkse studie aan de Johannes Passion afgerond met een prachtig concert in de Grote Kerk in Harderwijk. Maandagavond 4 april zijn we begonnen met het instuderen van de Petite Messe Solennelle van G.A. Rossini.

Lees verder »

Kamerkoor werkt mee aan leerhuisavond te Ermelo »

Woensdagavond 23 februari is er een avond van het Leerhuis in de Immanuelkerk te Ermelo. Aanvang: 20:00 uur. Onderwerp de Bachpassionen. De lezing wordt verzorgd door onze dirigent Jurriaan Grootes.

Lees verder »

Kamerkoor geeft koffieconcert in Catharina Kapel te Harderwijk op zaterdag 5 februari »

We kunnen weer zingen voor publiek! Op zaterdag 5 februari om 10.30 uur geeft het Kamerkoor een koffieconcert in Harderwijk in de Catharina Kapel. Bij de ingang worden de QR codes gecontroleerd. De stoelen staan volgens voorschrift verder uit elkaar.

Lees verder »

MISATANGO, ons najaarsconcert 2021 is nu te beluisteren »

Na bijna 2 jaar zonder een fysieke uitvoering hebben we op 20 november 2021 ons najaarsconcert gegeven in de Grote Kerk te Harderwijk. Heerlijk om dat te doen en ook het publiek heeft ervan genoten. Als u hier klikt kunt u een kleine impressie beluisteren van enkele koordelen van het concert.

Lees verder »

Oefenen voor het volgende concert: Johannes Passion »

Na het succes van ons concert in november zijn we begonnen met het instuderen van de Johannes Passion van J. S. Bach Vanzelfsprekend hopen we dat een concert geven weer mogelijk in april 2022.

Lees verder »

Als u geen kaartje meer hebt kunnen kopen »

Ons concert wordt vanavond uitgezonden via kerkdienstgemist. Uiteraard is het geen ‘concertopname’ kwaliteit, maar het geeft wel een aardig beeld voor de thuisblijvers.

Lees verder »

Concert op 20 november gaat door! »

We zijn heel blij dat het geplande concert op zaterdag 20 november kan doorgaan. In de banken wordt rekening gehouden dat er voldoende ruimte is zodat bezoekers van het concert genoeg ruimte hebben om zich veilig te voelen.

Lees verder »

Concert op 20 november 2021 »

Het is alweer lang geleden dat we een mooi concert konden uitvoeren. Maar nu zijn we toch echt flink aan het studeren om een grote wens te laten uitkomen: dit najaar een prachtig concert in de Grote Kerk in Harderwijk! De button voor de kaartverkoop vindt u op de homepage van de website.

Lees verder »

Start na de zomerstop »

Het koor heeft op dit moment zomervakantie. De repetities starten weer op maandagavond 30 augustus. Na de uitgestelde Ledenvergadering (19.00 – 20.00 uur) gaan we om 20.30 uur weer zingen!

Lees verder »